Previous slide
Next slide

Les nostres sidres

Cor gelat. Sidra de gel.

Gelar el most i descongelar-lo per concentrar el suc. Aquest és el secret de la cor gelat, una sidra dolça i àcida, però amb regust càlid. En cada ampolla hi ha el suc de vint pomes. Confessem que és la joia del nostre rebost.

Una sidra dolça i càlida nascuda del gel
Sideral. La sidra fresca.

L’embotellem per aturar la fermentació quan ja té un bon contingut carbònic, però encara amb una bona concentració de sucres. El resultat és una sidra fresca, bona d’aperitiu o per acompanyar qualsevol àpat. La més desenfadada.

Amb un gust extratosfèric

La Normal. La sidra de muntanya.

Una sidra seca que elaborem seguint el mètode clàssic. Amb un bon contingut natural de carbònic, que no cal “escanciar”. El nom ho diu tot, de normal no hi ha ningú…

La sidra del Pirineu més especial
Desplaça cap amunt